Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

11. 6. 2009 18:28
A proč?

Ona nějaká privatizace bytů byla u nás spravedlivá ? Že o žádné nevím. Jedni koupili byty za 30, jiní tentýž za 300 a jiní možná i za 3000 tis Kč. Která cena je spravedlivá ?;-O!!

0 0
možnosti

sualk

11. 6. 2009 18:17
Vážený autore,

doufám, že nebudete byty předávat za symbolickou korunu SBD, kde pracují vychytralé soudružsko - socialistické skupiny, kteří se Vám jistě o ty socky, které tak vytváříte postarají.:-/

0 0
možnosti

Aveva

8. 6. 2009 13:37
Stejně jako vytunelované byty OKD na Ostravsku?

Taková je totiž průhlená a spravedlivá praxe ČSSD.

Nájemníci na Ostravsku mají mizivou šanci dostat se ke svým bytům a jestli jak si je budou muset odkoupit za tržní cenu.

Vše jen díky zkorumpovaným hovadům z ČSSD!!!!!!

0 0
možnosti

standa z Ostravy

8. 6. 2009 13:54
Re: Stejně jako vytunelované byty OKD na Ostravsku?

Ta problematika vznikala už v 90-tých letech. Koláček, Otava, Ulčák a další byli aktivní hned ze startu privatizace. Politiky přesvědčovali o tom, že jsou byty služební a nutné k provozu OKD. Ti z ČSSD v r. 2004 už měli špatnou pozici. Podařilo se jim alespoň zajistit předkupní právo pro ty nájemníky. To bylo za ODS, kdy se stát zbavil převahového podílu na OKD. Ve skutečnosti se tak vzdali převahy u více podniků, jako jsou i hutě. Proto se dodnes řeší spory v těchto podnicích.

0 0
možnosti

sualk

8. 6. 2009 13:37
Pokud máte důkazy podvodníků,

máte možnost podat tresné oznámení a neohřívat si zde svou volební polívčičku. Přesvědčili jsme se, že "spravedlivých politiků " zde máme dost a nezaznamenal jsem, zda někdo uvažuje, respektivě koná nezákoně. Označte viníka a nestrašte.

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

8. 6. 2009 13:34
však on vám to

soudruh Křeček nalajnuje;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.