Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

ant.

25. 7. 2009 21:47
...hmm - zajímavý článek...

...a co dělá čssd v Brně, kde dochází ke snižování pohyblivé části mzdy u řidičů a dílenských pracovníků DPMB ? Zdůvodnění - je menší nemocnost než byla naplánována a vybralo se méně peněz na předplatnch jízdenkách...8-o...proč brněnská čssd nenavrhne navýšení rozpočtu DPMB? Není to proto, že v Brně -bohužel - vládne právě čssd s Onderkou v čele? Nebo snad pro Brno má čssd jinou strategii než pro Prahu ?...asi ano, to se ukázalo i při loňské stávce, kterou v DPMB paradoxně  organizovalo vedení podniku na "jemný" pokyn primátora...(účast byla "překvapivě" 100%)...:-)

0 0
možnosti
M

mpoche

27. 7. 2009 12:27
Re: ...hmm - zajímavý článek...

Bohužel nemohu hodnotit rozpočtovou situaci v Brně. Je možné, že v rozpočtu peníze zkrátka nejsou. Je možné, že u vás ročně neklesají dotace na DPMB. Praha vytváří většinou přebytky, které rozděluje v dalším roce, již teď je jasné, že se neprofinancuje část peněz určených na tunel Blanka, přesto dotace snižuje. Peníze pak "leží ladem" a DPHMP si musí brát kontokorentní půjčky, ze kterých platí vysoké úroky. V tom je celá nelogičnost problému.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

25. 7. 2009 0:13
Zrovna před pár dny vyšel článek

o novince pražské MHD. Nové tramvajové sloupky zastávek. Budou tam displaye které budou informovat o tom, za jak dlouho přijede tramvaj. Pražské tramvaje zas tak velké zpoždění nemívají a když ano, jde především o nejakou nehodu, jenže to ten systém jaksi neví, takže od chvíle co pramvaj projede poslední zastávkou s čidlem a pak někde uvízne, začne "sloupek" ukazovat blbosti.   Co tím chci říct? DP HMP mají peněz dost, když můžou utrácet za takové hovadiny.   :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.