Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

parat

27. 8. 2009 16:34
Kravatový blb do slova a....

Drahý soudruhu, je velký rozdíl mezi vajíčkem, tomfou Paroubka a kamenem.  Nesvéprávní politici dělají NAŠE DLUHY a šmejdi jako jste vy to platit nemusí. Nejste za své činy zodpovědňí, tudíž nesvéprávní. Jak je možné, že nesvéprávný politik sedí v parlamentu, ve vládě? Když si gauner Sobotkas vypůjčí sto miliard a chce, abych to platil já, je to na vajíčko, kámen, nebo doživotní kriminál? Proto se ten poloprávník skrývá za nesvéprávnost a nepostihnutelnost. A vy nám chcete něco kázat?

0 0
možnosti
S

SIDLSD

27. 8. 2009 15:24
Škol máš jak máku,

ale moc tě toho nenaučily. Inu vůl zůstane volem, kdyby univerzitu studoval.  

0 0
možnosti
S

sal

27. 8. 2009 18:16
Re: Škol máš jak máku,

R^;-DR^

0 0
možnosti
IH

I-voucH

27. 8. 2009 12:27
facebook ze je pravicovy????

jsou tam hlavne mladí a ti jsou většinou levicoví, už podle onoho kdo ve dvaceti nevolí levici nemá srdce a kdo ve třiceti nevolí pravici nemá rozum.

že bychom my dnešní dvacetiletí dostali tak brzo rozum??? nebo se nám prostě jen nelíbí papaláš paroubek a jeho odporná politika, kterou předvádí? Nám vadí to že jsme pro něj jen bahno u cesty, plebs, nám vadí to, že nemá vlastní názor, jen průzkumy, nám vadí to, že nás nutí být jako on.

a to jsou hříchy, které se neodpouští.

0 0
možnosti
P

pravicerulez

27. 8. 2009 12:30
Re: facebook ze je pravicovy????

kecy kdybyste si precetl co psali lide na facebooku u skupin proti paroubkovi tak to vubec neslo o paroubka ale o pravicovou propagandu. ti lide jasne rikali ze jsou proti levici paroubek je jen pretext

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 8. 2009 12:02
já bych to s klidem nebral

Venkoncem, politik by měl brát s klidem, když po něm občané hážou rajčata či vajíčka. A s klidem samozřejmě i v tom smyslu, že si na příští shromáždění nepřivede spoustu policajtů a tajnejch, kteří fotografují a identifikují, kdo to vlastně hází. To abych se vrátil k předešlým měsícům..

Jenomže, když se dotyční házeči dostaví na policii, doznají, že je k tomu házení někdo navedl, zaplatil jim za to desetitisíce, a pak  začnou naznačovat, odkud by ten (ne)šlechetný donátor mohl být, a to pár týdnů před volbami,pak by měl dotyčnému politikovi úsměv vyhasnout - že jde o průšvih nejvyššího kalibru. Ať už šlo o skutečný útok, nebo o nastrojenou provokaci, někomu může jít o politický krk. A nebo taky ne - v rámci hesla "padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina", desítky miliard sem, desítky miliard tam, milionové úplatky, neprůhledné vyšetřování dle pokynů z vyšších míst.., kdo by se staral o nějaké lapálie s vajíčky...Hlavně volte ty nejlepší z nejlepších...

0 0
možnosti
RK

romualda

27. 8. 2009 11:52
házení vajec

Není házení vajec (a čehokoli jiného) případ přesně takový, který přímo volá po udělení veřejně prospěšných prací? Když se někdo neumí chovat a musí svůj politický (?) názor tlumočit vulgárními nadávkami a hází při tom  vajíčka, ať udělá něco prospěšného. Takových sto dvě stě hodin čištění ulic (třeba i od skořápek) zadarmo bude jistě užitečnějších než dva roky v kriminále.

0 0
možnosti
KA

krabi

27. 8. 2009 11:33
rozdíl mezi vejcem a kamenem nepozná debil či bezcharakterní

být socialistou je projevem špatného charakteru. Charakteru člověka, který che vyžírat a zotročit jiníé. Ted vidím že i člověka, který neumí poznat rozdíl mezi hodem vejcem a hodem kamenem.

Tedy vám to řeknu polopaticky - vejci, rajskými a dorty se hází i ve vyspělých demokraciích jako výraz opovržení.

Kameny se háže s cílem zranit či zabít.

0 0
možnosti
OV

oranžový vypatlanec

27. 8. 2009 11:45
Re: rozdíl mezi vejcem a kamenem nepozná debil či bezcharakterní

R^R^R^

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

27. 8. 2009 11:21
Placeni diskuteri do ulic...

"Možná je to ale také proto, že platforma, na které se mobilizovali

Paroubkovi odpůrci, tedy Facebook, je značně pravicově zaměřená

(alespoň prozatím)" znacne mne rozesmalo ono prozatim... Nakoupite pocitace svym volicum? Zaplatite si vytvoreni profilu? Vystavite na svych strankach vyzvu aby se volici registrovali i s podrobnym navodem stejne jako to bylo s vyzvou na zakladani blogu na iDnes? ;-D;-D;-D

Proste vas mladi nemusi, smirte se s tim. A cim vice vam Paroubek "modernizuje" stranu, tim je to s tou oblibou horsi a horsi. Proste nemate co nabidnout...

0 0
možnosti

lubossula

27. 8. 2009 11:12
Ono

už zasejc vychazi Rude Právo????

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.