Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

Benzin Petrolejovič Naftěnko

15. 3. 2010 10:57
Ano,

jako slohové cvičení na téma - Nic o tom nevím, ale o to více o tom žvaním, by se to dalo akceptovat. Jinak ne. Nepouštějte se v už budoucnu do témat o kterých nemáte páru nebo jen lživé informace pochybných spolků. Jenom dokazujete, že ten kdo na Mostecku nežije, nemá ani tušení s čím se tu lidé musí potýkat. Věnujte se dál vašim pražským "oupnkartám" , olympijským hrám a silničním obchvatům.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

15. 3. 2010 10:45
.

Dovolím si vám odporovat: hnědé uhlí je tím absolutně nejefektivnějším zdrojem tepla pro městské teplárny.

Krátký tranzit protože ho těžíme doma. Emise na kilowatu jsou po odsíření jen o málo větší než u plynu který draze tranzitujeme nazdařbůh přes čtvrt planety.

(Není zas tak efektivní co se týká elektřiny- Atom je lepší a byl by ještě lepší pokud by jsme začli používat vlastní uran)

0 0
možnosti
K

K-D

15. 3. 2010 10:44
Pražský zastupitel radí

...tak tedy pokračujte - bez prolomení limitů nebude do pár let čím topit v teplárnách. V zimě sluníčko moc nesvítí a s větrem je to také nejisté. Poraďte, jak hodláte financovat rekultivace, když financování je povinné z vytěženého uhlí. Poraďte, jak zabezpečit nevytěženou sloj před požárem (zajeďte si do Želének, tam je vidět následek vyhoření sloje). Poraďte, jak zabránit sesuvům při urychleném ukončení těžby - v Německu sesuvy zabily několik lidí. Jakostnější uhlí je černé, ale - na Kladensku předčasně ukončena těžba, důl Slaný zasypán, těžba ani nezačala, ve Svatoňovicích - rekonstrukce dolu, ihned nato ukončem, totéž Žacléř, Radvanice - nový důl zasypán. 

Zalíbíte se možná některým voličům, ovšem za cenu devastace energetiky - následky se projeví ve všech odvětvích.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

15. 3. 2010 11:02
Re: Pražský zastupitel radí

očekávat od volených politiků rozumné kroky je nemožné.

To co je pro lidi dlouhodobě dobré je povětšinou naprostý opak toho co zjistíte v průzkumu veřejného mínění.

Už Churchill říkal že řídit se podle veřejného mínění je jistá cesta do pekel a já s ním souhlasím.  Lidi nejsou kvalifikovaní rozhodovat.

0 0
možnosti
Z

Zabangovanbangem

15. 3. 2010 10:33
My jsme asi tak stejně staří,

tak ti budu tykat. Teda článek jsem nečetl, stejně je určitě o ničem, ale zaujal mě tvůj životopis.  Nezlobí se na tebe Jyrka že máš za sebou tak slibnou kariéru a jemu se zas tak moc nedaří?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.