Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Braňo Ondruš

7. 10. 2010 19:50
Dobrý príspevok

Mne sa veľmi páči, že takýto rozhľadený článok vie napísať človek z komunálnej politiky. Jasné, že v ňom chýbajú nejaké konkrétne čísla, príklady z ČR či iných krajín, veď to by bola diplomová práca. Blogerský článok má prezentovať názor a poukázať na niečo a to tento článok spĺňa.

 Najcenejšie je upozornenie na to, že ponovembroví bolševici vyhlasujú definitívne víťazstvo svojej ideológie, ako to bolo po VOSR (čes. VŘSR).

Charakteristické pre pravicové reakcie je, že socialistom vyčítajú niečo, čo u seba samých tolerujú. Napr. "normalni je zit z toho, co si vydelam. tento stat si pujci letos pres 220 mld..." Tak potom treba zrusit banky, lebo hypotekarne a spotrebne uvery pre obyvatelstvo a investicne a prevadzkove uvery pre firmy nemaju tu co hladat.

Alebo "kdyby SD vlády neprožraly potenciály států v nichž vládly na desítky let dopředu, nemusel byste teď nic zachraňovat". Ale Klausova politika, ktorá priviedla ČR na pokraj krachu, alebo pravicové vlády v Grécku, tie sú OK. 

0 0
možnosti
SP

Skeptik Pavel

24. 9. 2010 1:36
střední třída

stejně padne na hubu a NEOCON  se směje pod fousy.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

21. 9. 2010 23:07
Milej pane,

právě levice je brutální. dnešní kapitalismus vám nebrání a nebránil vybudovat si soukromý socialismus - pokud k tomu seženete lidi. Já bych to bral - stát by vybíral na daních a "pojistných" míň, vy byste si mohli svoje prachy nechat a zařídit si lásku a pravdu v rámci svého levicového kolektivu. Na mne se můžete vykašlat a spokojeni budeme všichni.

0 0
možnosti
M

majka154

29. 9. 2010 15:00
Re: Milej pane,

že vám není hanba napsat takový nesmysl. solidarita s postiženými, staršími a slabšími dělá člověka člověkem. vaše teorie o tom, že si bude každý hrabat jen sám na sebe  by se rázem rozpadla ve chvíli, až byste si pouze ze svého musel hradit mililony na nákladnou lékařskou péči apod. a že vám tolik vadí idea sociálního státu, ale nevadí vám fakt, o kolik vás už okradli podnikatelé krácením daní nebo krachující banky i s jejich poplatky...

0 0
možnosti
T

Tecumtha

21. 9. 2010 13:26
Nikdy jsem o představitelích ČSSD neměl vysoké mínění

Díky Vám si ho rozhodně nezvýším. Buď vědomě lžete, nebo skutečně věříte těm blábolům co jste napsal, a v tom případě jste bolševik a gottwaldovec jak malovaný.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

21. 9. 2010 13:01
tak kritiku jste zvládl

....teď prosím ten recept na růžové zítřky, který neskončí řeckým kolapsem do pár roků.....

.....že se ten zlotřilý kapitalismus té vaší vykutálené ČSSD nezajídá, dokud jim hází malou domů.....máte mezi sebou takových šikovných kapitalistů a to i z dělnických poměrů. Šikulkové umí koupit správné pozemky v pravý čas, investovat do těch "správných" akcií, atd.

Chraň nás pánbůh před takovými spasiteli. Na ODS je aspoň očividně vidět, že jim jde jen o business a vlastní kapsu. Vy jste jejich obdoba s jehovistickými znaky falešného spasitele.:-PRv

0 0
možnosti
RWS

Roger Wilco Sr.

22. 9. 2010 12:17
Re: tak kritiku jste zvládl

R^!

0 0
možnosti

debater

21. 9. 2010 12:55
Milý pane Poche,

kdyby sociálně demokratické vlády neprožraly potenciály států v nichž vládly na desítky let dopředu, nemusel byste teď nic zachraňovat.

0 0
možnosti
T

terry25

21. 9. 2010 12:52
vystihl jste to presne, jen nas musi byt vic...

R^R^

0 0
možnosti

debater

21. 9. 2010 12:57
Re: vystihl jste to presne, jen nas musi byt vic...

doufám, že v současné chvíli demonstrujete v Praze, výkřiky na internetových diskusích ničeho nedosáhnete

0 0
možnosti
Q

qwerty1234561

21. 9. 2010 12:51
velmi dobré

velmi dobré, příteli

0 0
možnosti
RD

Bobin

21. 9. 2010 12:46
máte naprosto pravdu - karma

R^

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

21. 9. 2010 12:25
jak muze byt nekdo schopny vypotit takovy blabol?

"Je normální ztratit práci, je normální nemít co jíst a čím nakrmit děti. Je normální umírat na rakovinu způsobenou zplodinami, je normální ničit okolní přírodu ve jménu zisku. To je kapitalismus v čiré podobě, takový kapitalismus, který se po stoleté pauze znovu vrací v plné síle." a tohle ma dokonce i nejake funkce brrrr

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.