Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Já autora blogu vůbec neznám, narazil jsem na něj náhodou. Zaujal mě, protože naopak již delší dobu sleduju počínání Tomia Okamury. Jeho názory nejsou jen populistické, ale jsou i nebezpečné. A bohužel mu na lep skáče poměrně hodně našich spolubčanů. Upozorňovat na nebezpečí plynoucí z takových názorů by měla být skoro až povinnost všech slušných lidí. Proto dávám panu Pochemu palec nahoru.

1 3
možnosti
MS

V čem jsou nebezpečené? Já Okamuru nevolil, ale říkáte-li A, řekněte B. Jinak má Vaše responze stejnou váhu jako blog pana Pocha. Bezobsažné nactiutrhání.

2 0
možnosti
Foto

T.O. opravdu nemusím, je to skutečně populista.

Jenže jak se chcete, s vámi používanými výrazy, od něj odlišovat? Poněkud mi cházelo něco konkrétního. Takže, přesto, že můžete vycházet z reálné situace, zde jste se opravdu dopustil pouze plivnutí. A to, přestože T.O. nemám v lásce, nemohu kvitovat s povděkem. 

To jste opravdu při všech svých popsaných aktivitách komunikoval obdobným způsobem? :-/

1 0
možnosti
JS

mezi autorovým a vaším stylem je rozdíl minimálně stejně velký, jako mezi významem mého a vašeho příjmení. Navíc to, že fašisté označují své kritiky za komunisty a bolševiky je věc, kterou známe již z doby před 70 lety. Takže jste se zařadil přesně do jejich komunikační linky, gratuluji.

1 0
možnosti
MS

Pane Svobodo, nemáte rád Okamuru. Já nemám rád novodobé svazáky.

Imigrace není věcí rozhodnutí z EU připokaděných politiků a byrokratů. Imigrace je zásah do životů našich a našich dětí. A autorovy výkřiky o fašisticko-populistických tendencích? Co si to ten místní politik dovoluje? Je-li Okamura fašistou, ať s tím jde poche k soudu. A Vy také, je to Vaše povinnost. Slepá víra v EU socialismus narazí a apn Poche tak, jak křičí dnes na obranu EU, bude křičet v obráceném gardu. A Vy také. Protože lidé jako Vy prostě tací jsou.

2 0
možnosti
MS

Pamatuji Rudé právo. Autor by mohl nastoupit na plný úvazek.

Kdybych použil k autorově charakteristice jeho styl, do posudku bych mohl napsat třeba:

kolaborantsko karieristická byrokratická zrůda parazitující na ideologické prázdnotě EU a bolševicko-fašistickém přerozdělování privátních prostředků občanů do kapesvšehoschopných slouhů.

Poznámka pro redakci: použil jsem stejný styl, jaká použil autor v blogu.

1 0
možnosti
JS

Vidím, že Okamurovy jednotky jsou rychlé. Ani nevím, jestli je mi z vás nácků smutno, nebo jste k smíchu. Nejlepší bude se vám smát, abych si kvůli takovým chudákům nemusel kazit den:-)

1 2
možnosti
OL

O78t96o 57L27e33v

4. 3. 2014 14:10

Nám je zase smutno ze šmejdů co tu již víc jak 24let vládnou jděte na ROME.cz tam budete vítán z celého srdce tam kdo se otře o cigány je taky hned nácek,ubožáku.;-€;-€

0 0
možnosti
JF

Tak jste si autore kopl. Proč když máte problém s Okamurou si s ním o tom nepromluvíte s očí do očí. Jenom srab pomlouvá svého politického oponenta na blogu.

3 0
možnosti
Foto

Pomluva je neco nepravdiveho, pan Poche pouze vecne popsal ciny a chovani mistra Okamury a mozne konsekvence tohoto pristupu ke smerovani EU.

0 0
možnosti
Foto

Cosi nahnědlého?

Toho nahnědlého je tu opravdu hodně a i jmenovaná paní Samková to nahnědlé dokonce obhajovala.

0 0
možnosti
KK

"..hlásá politiku uzavření EU imigrantům. .."

Tak to můj hlas dostane. Ještě k tomu přidat repatriaci nezvaných hostů.

7 0
možnosti
Foto

no tedy potěš nás Pán Bůh aby se podobní jako vy pane Krivane někdy dostali k moci, podle čeho by probíhala selekce nechci ani vědět.... Tomio Okamura je pro politiku zatím nevhodný a občas mám z jeho projevu pocit, že v určitých oblastech sociálního života zcela tápe - doufám, že to není záměr a že se svou skupinou úderníků nepřipravuje něco mnohem zajímavějšího.

2 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.