Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Evropská unie musí být klíčovým globálním hráčem.....není a nikdy ani nebude. Příčiny? Imbecilita jejich předních činitelů, politkorektnost za každou cenu a v neposlední řadě docela obyčejná předposranost. Pokud  chce někdo sjednotit x desítek národních států a postavit se do čela 500 mio lidí, nemůže to dělat přiblblými vyhlášeními z klimatizované kanceláře v Bruseli. Musí mít vizi, se kterou těch 500mio lidí osloví a musí mít koule na to, se před ty lidi postavit. To žádný evropský rádobypolitik nemá. Naprostá většina nemá charisma ani na to, vést radnici obce o 500 lidech.

1 0
možnosti
VS

OSN je naprosto k ničemu už mnoho desetiletí pokud ovšem nepovažujete za její smysl v tom, že její představitelé létají po světě sem a tam a vydávají rezoluce. A - ano, poskytuje velmi slušné živobytí naprosto zbytečným jedincům.

EU pak je velmi drahý experiment, který se pro většinu jeho zúčastněných nepovedl.

1 0
možnosti
Foto

Jak kdybyste usnul v době, kdy zítra znamenalo již včera, po probuzení Vás možná trochu znejistěla výměna srpu s kladivem za žluté hvězdy na modrém pozadí, ale sny zůstaly.

6 0
možnosti
RC

EU je uplne nefunkcni jako OSN. Jenze v pripade OSN alespon plati, ze nic lepsiho nemame, coz se o EU rici neda.

0 1
možnosti
SB

Především OSN je sice nefunkční, ale také v podstatě neškodná. EU však dělá za pětikorunu užitku a za padesátikorunu škody.

3 0
možnosti
MD

Mohla by byt ne klicovym, ale jednim z dulezitych. Ovsem s takto se vyjadrujicimi jedinci je to nerealne.

3 0
možnosti
VM

V73á52c46l13a88v 83M80a14c72h

16. 7. 2015 16:14

Evropská unie by se hlavně měla co nejdříve rozpadnout, ideálně řízeným procesem na jehož základě vznikne něco smysluplného - již bez přeplacených bruselských podržtašků.

RvEURv

9 1
možnosti
PK

P90a53v41e35l 27K78u54r30a93l

16. 7. 2015 20:23

ono by to chtělo aby to bylo bez maoistů typu Barroso, komunistů typu Ashtonová a jejich socialistických pohrobků.

2 0
možnosti
SB

Evropská unie má tolik lidských, materiálních a kulturních zdrojů, že kdyby na to měla, aby byla klíčovým globálním hráčem, tak už by se jím dávno stala.

Ale to by svou pozornost musela věnovat něčemu jinému než planému krasořečnění nebo než biopalivům a podobným nesmyslům.

7 0
možnosti
LR

Ano, EU musí být klíčovým globálním hráčem.

Najmě v posuzování kolik litrů vody potřebuje její občan na spláchnutí exkrementů, kolik hektarů řepkových polí zabrání oteplování a že nahrazením rtuťových teploměrů a žárovek nízkotlakými rtuťovými výbojkami a čínskými svítivými diodami přivedem naši ekonomiku na úroveň, kdy tím klíčovým globálním hráčem budeme.

8 0
možnosti
LR

Vstupovali jsem do EU v níž byl každý z členů pozdějšího schengenského prostoru zodpovědný za ochranu vnějších hranic proti nelegální imigraci.

A jsme v EU, kde politici jako Vy, Poche, souhlasí s tím, že migranti nebudou na hranicích vraceni, ale vnucování členům EU včetně vražedné ideologie jejíž jsou nositeli a šiřiteli.

11 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.