Diskuse

Proč potřebujeme evropštější Evropu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v EU je bez práce 60 milionů lidí ale to je detail...

je to dáno nesmysnou metodikou kdy se počítají jen lidi registrovaná na UP... pobíračů "socilních dávek" kteří registrovaní nejsou se to netýká.

co to chce je návrat k metodice kterou například ČR používala v roce 1990...

Jako nezaměstnaný by měl být evidován každý mezi 15-lety věku a důchodem kdo není zaměstnán či není živnostník. (S vyjímkou studentů a invalidů).

naše nezaměstnanost by rázem vystřelila na nějakých 12 procent a Evropská se v průměru zdvojnásobila)

Situace v EU je katastrofální a bohužel místo aby nám politici vlasntí neschnost s tím cokoliv reálného udělat tak si mění metodiky aby vypadala lépe.

Politici nám jen kolektivně lžou, to pravda není nic nového ale co je bohužel nové že dost lidí jim to žere

1 0
možnosti

A69d50a85m 85S45t22a32v61a

10. 9. 2015 22:53

"... pouhých 0,11 procenta ....": autore, to jste politik na prd. Nejste politik, ale ideologický demagog! Protože to číslo je z politického pohledu skutečně vysoké!

2 0
možnosti

P12e10t70r 16Č30e62j96k67a

10. 9. 2015 18:05

Uvědomte si, že uprchlíci nemají žádný právní ani morální nárok požadovat, aby žili v Německu, nebo kdekoliv jinde. Uprchlík má nárok pouze na to utéct do země, která mu poskytne bezpečí, stravu, ubytování a NEZBYTNÉ minimum pro klidné přežití.... a toto by mu mělo být poskytnuto v 1. bezpečné zemi, do které se dostane! Jakmile se pseudouprchlík ILEGÁLNĚ přesouvá na náklady daňových poplatníků napříč státy Unie (klidně si otevřete cestovní kancelář EU - ale když tak za své, prosím vás!), nestává se EU ničím jiným, než dalším pašerákem a onen pseudouprchlík není nikým jiným než ilegálním ekonomickým migrantem, kterého EU nepochopitelně toleruje!

Ad kvóty - jsou diskriminační (protože někdo dostane šanci žít ve vysněné zemi a někdo ne), mají obrovský korupční potenciál (protože o přesunu toho "uprchlíka" bude pravděpodobně rozhodovat nějaký úředník - na základě kritérií, které ještě ani neexistují, protože proces fungování kvót ještě neexistuje!!!!) a hlavně - pokud mají být uplatněny, tak musí být i nějak vymahatelné (tzn. musí mít i represivní složku) - tato vymahatelnost nejde zajistit jinak, než omezením, nebo zrušením Schengenu....

Proberte se v té Unii a konečně začněte chránit svoje vlastní občany a svoje vlastní voliče - ti mají totiž před jakýmkoliv davem uprchlíků přednost!

Omlouvám se za naštvané vyznění toho komentáře, ale váš článek zavánějící vlastizradou mi opravdu hnul žlučí! ;-€

5 0
možnosti

P29e76t86r 21Č59e94j17k52a

10. 9. 2015 17:58

Vážený pane europoslanče,

tento váš komentář je dokonalou ukázkou toho, co je na EU špatně. Uvědomte si prosím vás, že EU díky bohu není stát (protože pak by byla úplně bezzubá a co je největší ironií - bezzubá diktatura socialistického multikulturalismu ;-D), ale dobrovolná unie zatím jakž takž suverénních států, které díky svému vstupu do EU mají určitá svá práva a zároveň také povinnosti! Jediný stát, který se snažil své povinnosti plnit podle všech dohod a smluv bylo Maďarsko, které místo podpory od ostatních států dostalo kudlu do zad, když místo zmíněné podpory přišla nesmyslná kritika! V čím zájmu proboha jednáte? Jak můžete napsat "imigraci do Evropy nezastavíme" - vždyť to je v podstatě vyhlášení kapitaluce, vzdání se suverenity a odhození státnosti jako takové - imigraci musí mít jednotlivé státy unie pod takovou kontrolou (za jakékoliv situace!!!), aby kvóty vůbec nikoho nenapadly! Kvóty jsou v podstatě jenom absurdně nesmyslné řešení problému způsobených tím, že se státy EU prostě vykašlaly na pravidla, kterými jsou vázány! Místo aby požádaly o pomoc, pokusily se v nějakém společném řešení, jak pozastavit tlak na jižní křídlo, tak se z Evropské unie stala dopravní společnost a cestovní kancelář, která lidi, kteří jsou na území EU ILEGÁLNĚ přepravuje z místa na místo - kam oni si vyberou. Eurotaxi? Divíte se, že se občané evropských států cítí ohroženi? Nesledujete zprávy? Ve Francii došlo k opakovanému fatálnímu selhání tajných služeb, které přitom říkají, že mnohým dalším teroristickým útokům zabránily! Máme Schengen - takže selhání služeb ve Francii ohrožuje všechny v celé Evropě - nehledě na to, že se mi chce jenom těžko věřit, že jiné státy na tom jsou líp..... Vaším úkolem je najít takové řešení (uprchlické tábory mimo EU financované EU), které neohrozí občany EU a zároveň poskytnou základ (bezpečí, stravu, klid a psych. pomoc) uprchlíkům!

5 0
možnosti

Jako poslanec EP za naši republiku jste tam úplně zbytečný. Nezastupujete republiku , ale své mecenáše a jejich vynikající nápady . Děkujeme odejděte. [>-]

5 0
možnosti

Nepotřebujeme neboť dnes dochází k podobnému stavu jaký zde byl koncem osmdesátých let, kdy se zde rozpadala jedna světová ideologie.

Západní Evropa tím zatím neprošla, svůj odborářský socialismus transformovala do obludného multikulturního pseudo humanismu, jež ji dnes brání striktně řešit rozpad globalizace světa a exodus.

Zde končí západní humanistický socialismus a s ní jeho tvůrci a táhnou Evropu podobně jako komunisté ke dnu.

Tato část Evropy je před revizí své politiky a není schopna vůči tvrdým okolnostem si posypat popel na hlavu a věci už dávno řešit v zájmu naší historické kultury, práci bezpočtu předchozích generací a budoucích .... .

Na nás je podpořit Visegradskou Evropu, k větší spolupráci a vymezení se vůči totalitní Evropě a své záležitosti řešit po vlastní ose, dokud ještě není pozdě.

Merkelová je v podstatě  v roli Brežňeva a čeká se na Gorbačova ... .

1 0
možnosti

Hlavně v té poslední větě je víc pravdy než by se mohlo zdát! R^

0 0
možnosti
Foto

Pokud " v současné Evropské unii není dostatek Evropy ", příliv muslimů, Arabů a Afričanů to opravdu nevylepší, zvláště je-li takto masivní.

Evropa potřebuje okamžitě zlepšit ochranu hranic i za cenu dočasného uzavření vnitřních, migranty DŮSLEDNĚ VRACET do první bezpečné země, do které jejich noha vkročila po opuštění domoviny. 

Azyl pouze výjimečně a DOČASNĚ. žádné začleňování, ale jejich postupný odsun zpět. 

Jak to, že nechráníte NAŠE zájmy, ale zájmy lidí, kteří Vás NEplatí, a navíc absolutně nerespektují evropské zákony!!

5 0
možnosti

Krysova noho...

Cela staleti si drzime ty hordy najezdniku za humny, cela stoleti s nimi valcime a jestli nasi predci (kteri s nimi padli v boji za krestanskou zem a budoucnost nas - jejich deti) slysi tohoto pana a vidi, co se v okoli deje, tak nastane brzy zemetreseni s epicentry na hrbitovech...;-(

4 0
možnosti

Nezvolenec Junker nás poučil, jak zní správný názor a jeho věrný sluha nám to tlumočí. Snad jednou podobní kolaboranti skončí tak, jak si zaslouží.

13 0
možnosti