Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J45a73r25a 31R58a45n25k

10. 12. 2015 0:25

R^ mate smulu, potrebuji vice zaplav;-)

0 0
možnosti
JA

Škoda, dvě vysoké školy a k ničemu. Co zkusit vystudovat ještě třetí, nějakou technickou školu? Třeba by vám tam někdo vysvětlil, že vědecká hypotéza nevzniká konsensem.

0 1
možnosti
JS

Cela tato uhlikova sarada by mohla byt jenom smesnou podivanou pro dusevne zaostale publikum kdyby se nejednalo o temer k dokonalosti dovedeny podvod. V minulosti bylo mnoho podobnych (na pr cirkevni odpustky), ale pouze soucasna globalizace a nestastna konstelace neschopnych svetovych politiku umoznila ze se to stalo podvodem celosvetovym. Bohuzel to zaplati vsichni , prevazne vsak obyvatele industrialnich zemi.

1 0
možnosti
JB

Je to všechno o zbytečně buzeraci a vyhozených penězích. Stejna buzerace jako bio , kde ani moucha nelíta.[>-]

0 0
možnosti
ZS

Děláte si zbytečné starosti.

1. vymahatelnost té dohody, i kdyby nakrásně byla podepsána, je nulová. Myslíte si snad, že signatáři vyhlásí válku Číně, když přetáhne své limity o 0,00nic?

2. jelikož není známa přesná závislost mezi výší emisí CO2, nárůstem teploty a např. zvyšováním hladiny oceánů (rozptyl se pohybuje v řádu násobků), je tedy úplně jedno, jestli politici vypálí od boku cifru 1,5°C, 2°C nebo třeba -1°C.

3. pro planetu by bylo daleko prospěšnější, kdyby se například radikálně omezilo kácení pralesů kvůli výrobě palmového tuku nebo kdyby se rozvojové státy zavázaly snížit porodnost, když ty děti stejně nemají jak uživit.

3 0
možnosti
Foto

Globální oteplování je jednou z demagogií páchaných na lidstvu. Zeměkoule zažila doby tepla stejně jako období zim a jediný průmysl byly tehdy jen pece na výrobu chleba a železa. Teď máme pár let tepleji a za pár desítek let může být klidně o 2 st. chladněji. Jestli by nás něco mělo trápit, tak zlodějny politiků, nerovnoměrně rozdělení bohatství světa způsobující katastrofální rozdíly mezi kontinenty a státy, malá vzdělanost, troufalost muslimů, návykové drogy a také až k extrému sklouznutý spotřební způsob života,

2 0
možnosti
JC

Dvoustupňová hranice je málo. Mělo se stanovit DVACET stupňů Celsiových. Nebo raději rovnou DVĚSTĚ.

3 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.