Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zády se k nim tedy rozhodně neotočím. Mohla by se mi do nich zapíchnout kudla.

Ale vážně: každoročně si připomínáme mírové snahy Jiřího z Poděbrad, který se snažil vytvořit silného protivníka proti tureckým výbojům. My teď máme teď nájezdníků několikanásobně víc a máme je vítat??? Anebo ještě jinak: mám si pustit k sobě někoho, koho neznám jen proto, že se mu líbí můj byt a že v něm vidí slušně zásobenou lednici?

0 0
možnosti
Foto

EU by měla co nejdříve přijmout nějakou smysluplnou imigrační politiku a začít přistěhovalectví regulovat - mimo jiné i podle schopností, tak jak to dělá třeba Austrálie nebo USA.

0 0
možnosti

Pche, asi si z nás dělá jen brusel. Antikarma za myšlení hodně páté kolony.Rv

0 0
možnosti

P28e20t86r 28K80o83s

31. 5. 2015 13:43

Poche, uvědomujete si vůbec, co vás čeká, až v Evropě ta USA-EU parodie na demokracii skončí? Pro peníze si proti sobě postavit 95 % obyvatel?

0 0
možnosti

Poche, ty musíš být hajzl i mezi politiky. A to je co říct.

0 0
možnosti

Pane Poche vy nemáte děti? Manželku? Rodiče? Sourozence? Myslíte, že všechny do jednoho někde izolujete a nebudou muset čelit tak, jako my obyčejní lidé šikaně a útokům těch, za které se nyní tak berete? Copak nemáte internet? Podívejte se, co se děje v Itálii.... jak  Vámi obhajovaní "uprchlíci" obtěžují místní obyvatele, znásilňují ženy, vyřvávají si práva, ničí sochy panny Marie a močí na ně... Jste skutečně tak naivní, že nevidíte, že se sem hrnou samí nadržení chlapi v nejlepších letech? Za nimi se následně přistěhují jejich manželky početné příbuzenstvo, až oni jim zde připraví půdu - rozuměj - zlikvidují původní obyvatele. Nedochází Vám, že se - díky vstřícnosti EU - sem může nahrnout celá Afrika??!! Nechtějí pracovat ve své domovině a tady pracovat budou?? To je k smíchu. Navíc v Africe roky probíhají boje mezi znepřátelenými frakcemi, které tito lidé plynule přesunou do Evropy. Vy máte hájit občany České republiky. To, co tady předvádíte je vlastizrada. Je mi z vás a ostatní Europoslanců zle.

6 0
možnosti

Nejste nic jiného než sprostý lhář a zrádce národa. Doufám, že jste politická mrtvola, protože lidé jako vy jsou pro naši zem velice nebezpeční. Vy by jste měl být jeden z lidí, který bude osobně odpovědný za vše co tady ti imigranti udělají. Fuj takových lží !!! Že vás hanba nefackuje !!!

6 0
možnosti

K21a86r57e32l 12J35o87u23r76a

20. 5. 2015 22:53

jste sprostý lhář - tak jim jděte pomáhat!! naši předci nebojovali za to, aby východ prchal ze svých domovů a měl se lépe. Bojovali za nás, za potomky a pro nás!!!! Kolik peněz za svého jste přispěl kolaborante??

4 0
možnosti

Poche, kdo si myslíte že jste? Jestli jste ušlechtilý člověk a máte silnou touhu pomáhat - tak pomáhejte! Ale vy osobně a za sebe. Takových chytráků, co sedí ve svých domech za vysokým plotem, nebitým elektřinou, aby k nim ani náhodou nedolehl zápach "ulice", co jim kape z huby med a ordinují pomáhání druhým ... těch je v každé době jako máku. Ale těch, co skutečně jsou ochotni omezit sami sebe - né druhé - ale sebe, tak těch je poskrovnu.

---

Lidí jako vy se takové rozhodnutí nedotkne. Vy budete vždy v rezidenčních čtvrtích a ať je vám to dopřáno - mě to nevadí.. Ale skutečný dennodení dotyk "multikultůry" a jiné "kultůry", to se dotkne těch lidí, co žijí na sídlištích nebo na předměstí a nemají kam a za co utéct. Tak pokud jste se vy sociální demokraté už rozhodli na tyto lidi se vyfláknout a přeorientovali jste se od ochrany jejich zájmů na lidskoprávní témata, tak jim alespoň neztěžujte už tak těžký úděl.

---

Milosrdenctví se nedá naordinovat druhým. To můžete jen dělat. Sám za sebe. Za mě prosím nemluvte a nerozhodujte. Sám se rozhodnu, kdy a komu chci pomoct.

6 0
možnosti

Jak se staráte o české postižené občany?? O důchodce co celý život dřeli v naší zemi?? Co děláte pro rozvoj naší kultury??=porodnosti .A vůbec pro rostoucí úroveň naší montovny..Aby jsme nebyli 200km na západ od Praglu za socky??

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.