Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jeden váš starší blog se jmenuje "poslední dny života europolsance". 

Pěkný název, příhodný. Brzy můžete napsat "poslední dny života politika", někdo jiný pak "poslední dny života ČSSD". 

Shánějte si práci, autore.

8 0
možnosti
AL

A43n65n37a 94L32i32v

20. 5. 2015 19:54

My jsme před komunisty utíkali ke stejným křestanským národům. Arabové by měli hledat pomoc u svých arabských kmetů. A černoši to samé. A né že se budou pohupovat na sociálních sítím, které jsme v Evropě vytvořili. 

[>-]

5 0
možnosti
MP

Doufám, že lidi jako vy budou v lepších časech souzeni za vlastizradu a následně i spravedlivě potrestáni. Chce se mi z vás zvracet!!

6 0
možnosti
Foto

S nadpisem souhlas....měl bych strach se otočit...raději čelem a ozbrojen.;-)

8 0
možnosti
JB

J58o10z90e22f 26B83a86j86o37r

20. 5. 2015 19:18

Nejsem rasista, ale davat na stejnou uroven emigraci z Madarska a Ceska s imigranty z arabskych a africkych zemi je TOTALNI NESMYSL. Konkretne emigranti z Madarska obohatili zapad s 14- Nobelovymi cenami. Priklad: Neuman Janos vynalezce pocitace, zaklad internetu, Denes Gabor vynalezce holografie, Eduard Teller otec vodikove bomby, atom. fyzici Szilard, Wigner, Kalman Todor navrhovatel sipovych kridel u letadel......muzeme podobne vysledky ocekavat oddo Evropy se valicich imigrantu? O obrovskem prinosu ceskych emigrantu pro zapad je nam znamo a proto uvadim prinos madarskych emigrantu pro zapad. Evropane i kdyz mluvi ruznymi jazyky  dokazi se prizpusobit a stavaji se uzitecnymi cleny sve nove vyvolene vlasti.

6 0
možnosti
JC

Sprostý demagog! Když chce dát nelegálním imigrantům prostor, klidně může. Ale u sebe doma! Co může vést člověka, že chce zničit svou vlast??? Chápete to někdo?

8 0
možnosti
MP

Peníze. Hodně peněz:-/:-/

5 0
možnosti
Foto

Je mě z něho zle. ;-€

8 0
možnosti
LR

O otáčení zády najdeme v Koránu = závazných pravidlech pro muslimy toto:

+++++++++++++++

4:89A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

++++++++++++

A toto nám poslanče chcete nastěhovat za sousedy?

6 0
možnosti
RP

Jste lhář a podvodník. Bohužel placený z mých daní.

7 0
možnosti
RB

A tohle nás zastupuje ve spolku Ojro-Uhnije?!

3 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.