Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Na žádném ze snímků a záznamů s uprchlíky jsem neviděla matky s dětmi. Tedy jde o ekonomické uprchlíky. To je důvod, proč zapracovat na tom, aby byla odstraněna příčina uprchlictví přímo v Africe. A to bude zřejmě problém, protože si západní společnosti Afriku rozparcelovaly a udělaly si tam byznys. Přehnaným hnojením při pěstování laciných květin pro Evropany otrávily vody a teď jim tam tu vodu musíme vozit. Zisk z vytěžení zlata, diamantů a železné rudy jde kam jinam, než do Evropy a USA. A ve finále ty nekonečné místní války živené zbrojaři ze Západu. Tak co s tím uděláme pane europoslanče? O problému s uprchlíky se ví už dlouho, jen se nechal politicky vyeskalovat, protože se to zase někomu hodí.

4 0
možnosti
VV

No dobre, tak ti africane jsou jen sprosti vyzirkove, tak je utopime ve stredozemnim mori.

Ale co s temi co utikaji pred valkou na blizkem a strednim vychode?

0 4
možnosti
Foto

J97a77n 45P48e73c98h70a

20. 5. 2015 4:28

Pane europoslanče, to je pořád my máme, my musíme, my bychom měli... mluvte laskavě za sebe.

14 0
možnosti
IG

No, cenzura nastupuje ;-D.

Nesouhlasné příspěvky ač slušné byly smazány.

už nám nezbude, než si psát o kytičkách a vše skrývat v jinotajích.

Já to tedy zkusím.

Ten Bolševičník Hate Free už zadusil vše v okolí svého vzrůstu.

Máme co jsme chtěli ....

11 0
možnosti
VV

Coze? on tu radi soudruh byvaly Agent, duvernik a tajny spolupracovnik? Ja si nejakych smazanych prispevku nevsiml.

0 1
možnosti
Foto

Milý pane Poche, respektuji Vaše právo na názor, ale zkuste něco svého. Je založena na solidaritě, je naší povinností atd. atd. jsme v různých variantách slyšeli už tolikrát, až to budí dojem, že snad jste všichni placeni za to papouškování. Já jsem hlasoval proti vstupu do EU, takže můžu veřejně říkat, že se mi Váš názor nelíbí. Stejně tak můžu říkat, že bych hlasoval pro vystoupení z EU i že bych byl pro zrušení Schengenu (ne té vesnice). V jednom drobném detailu s Vámi ale souhlasím. K uprchlíkům se skutečně neotáčejme zády. Postavme se k nim čelem, a jasně jim ukažme, kde jsou dveře.

20 0
možnosti
PS

P23e45t17r 53S90k40á11c40e48l

19. 5. 2015 20:12

Autor má právo na svůj názor, ale neříká jak dál. Co potom? Evropa a její kulturní hodnoty po staletí pěstované, kultivované se samy neubrání. Dědictví otců, zachovej nám pane - se zpívá v jedné moravské písni. Složili ji lidé se zdravým rozumem. 

Více i v článku:

http://hannig.blog.idnes.cz/c/462612/evrope-schazi-pud-sebezachovy.html

R^

15 0
možnosti
VM

V55á67c53l18a79v 23M51a86c26h

19. 5. 2015 19:27

Zdá se mi to nebo z diskuze opravdu zmizela řada příspěvků které autora až tak nechválily?8-o

9 0
možnosti
DK

Vlastizrada je trestný čin podle § 309 trestního zákoníku, který spáchá ten „občan ČR, který ve spojení s cizí mocí (každý stát mimo Českou republiku) nebo s cizím činitelem (osoba, která sice není oprávněna jednat jménem cizího státu, ale má na politické dění v něm významný vliv) spáchá trestný čin rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312) nebo sabotáže (§ 314)“.

Za takový čin zákon stanovuje trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let, popřípadě vedle tohoto trestu též propadnutím majetku, nebo výjimečný trest.

Rozvracením republiky se míní úmyslné rozvrácení ústavního zřízení, územní celistvosti nebo obranyschopnosti České republiky anebo zničení její samostatnosti, a to účastenstvím na násilných akcích proti ní nebo proti jejím orgánům. Trestem pak může být odnětí svobody na 8 až 12 let, popřípadě navíc i propadnutí majetku.[1] Trestná je navíc i jen příprava tohoto trestného činu.[1]

Kvalifikovaná skutková podstata je dána tehdy, jestliže je trestný čin rozvracení republiky spáchán členem organizované skupiny, nebo je jím způsobena těžká újma na zdraví nejméně dvou osob nebo smrt, škoda velkého rozsahu či závažné ohrožení mezinárodního postavení České republiky

23 0
možnosti
TJ

Evropská unie je založena na solidaritě. To je v pořádku, solidarita je krásná věc. Jenže tak jak jsou státy povinovány svým občanům a nikomu jinému, tak je EU povinována (třeba i tou solidaritou) občanům členských států A NIKOMU JINÉMU. Můžeme být samozřejmě solidární k celému světu - pokud budeme chtít. Tady je zjevné, že občané nechtějí. Stát tu není od toho, aby rozhodoval navzdory svým občanům, cokoliv jiného je pouze arogance moci. A to dokonce i tehdy, když to jeho představitelé považují za správné a skvělé a z vyššího hlediska mravního nezbytné. Tolik k imigrantům.

Co se vnitroevropské solidarity třeba s Němci týče, ano zadělali si na problém. Kdyby jej vyřešili a potýkali se pouze s důsledky, můžeme se bavit o pomoci. Jenže oni jej vyřešit nedokáží, přestat jej řešit ale nechtějí a rozhodli se do toho namočit všechny ostatní. Polopaticky, alkoholikovi s problémy žádná léčba nepomůže, pokud nepřestane pít. Pokud je pozdě, tak už ani to ne. Ale co mu určitě nepomůže je, že začnou pít všichni okolo. Leda by na něj nezbylo, jenže Afrika je bezedná.

22 0
možnosti
Foto

Ano dávám vám za pravdu, utečencům by jsme se měli postavit čelem a ty, kteří neoprávněně vstoupí na naší půdu vyhostit nazpátek. Čím víc jich příjmeme tí víc jich příjde. Zkušenosti Itálie tomu dávají za pravdu. Jak je Italské námořnictvo začalo zachraňovat stoupl jejich počet, protože získali pocit bezpečí. Musím souhlasit s těmi, kteří tvrdí, že i státy EU a to hlavně Francie může za chaos např. v Libyi, ale jenom místní si doma musí udělat pořádek a proto by jsme jim měli dát šanci a vrátit je zase domů. Chaos Afriky a Asie je jako nákaza, když ho pustíte domů, nevyléčíte ho, ale nakazíte se. Je třeba karanténu, tahle choroba se musí léčit tam, kde vznikla.

16 0
možnosti
JN

J56i33ř59í 63N83o68s84e45k

19. 5. 2015 16:52

Pane Poche, vážně myslíte, že národ jsou tupci a vy v Bruseli jste osvícení? Že máte právo konat všem!! navzdory, s vědomím své nadřazenosti a moci? Ale budou volby, nebojte se - vlastně, bojte se. Vrátíte se k českým luhům a hájům plných mešit? Nebo už jste si vyhlédl něco bezpečnějšího?

Je mi zle a je mi za vás stydno. Rv

28 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.