Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Nebudu se rozepisovat, mnohé tu již řečeno bylo, pane Poche, já vás zcela jistě volit nebudu...

20 0
možnosti
Foto

To jste patrně vy, který hlasoval v EUP pro přijetí kvót. (Ne)vážený pane. K takovému hlasování jste neměl mandát, byla to jen vaše osobní svévole. Kdybyste měl kouska cti v těle, zabalíte kufr a jedete se domů stydět na věky věků. Doporučil bych, abyste se vícekrát takovými články moc neoháněl. Je to chucpe!!!

32 0
možnosti
EP

Nejen, že v číslech lžete, ale ještě jednáte v rozporu s vlastní stranou. Brusel evidentně umí lidi politicky formovat.

29 0
možnosti
DD

20.000 ? Jen za minulý rok přeplulo moře 170.000 uprchlíků a to pouze v Itálii. Selský rozum praví, že na azyl čeká na jihu Evropy víc než 600.000 uprchlíků. Pak by i ten počet 20.000 uprchlíků seděl na ty 3%, (+/- 525)

22 0
možnosti
ZJ

Pane europoslanče .... zkuste schválně - jestli na to budete mít odvahu - zajít se svými názory někdy k nám DO HOSPODYRv:-/!

24 0
možnosti
DK

a bez ochranky a bez silných řečí o imunitě

5 0
možnosti
Foto

Díky za Váš článek, mám naprosto jasno, KOHO NEBUDU VOLIT!!!

34 0
možnosti
Foto

Humanita jednoznačně ano, ale ta opravdová, ne ta předepsaná EU cestou do záhuby.... Pokud budete mít záchranný člun vytížený na 100%  a v moři naleznete dalšího tonoucího, co uděláte? Vezmete ho na člun (pomáhat se přece musí), aby se vzápětí potopil se všemi lidmi na palubě? Nebo se pokusíte alespoň o záchranu těch lidí na člunu? Je to Sophiina volba, ano, ale i ta se musela rozhodnout...

18 0
možnosti
VP

ano, bez obav ... k takovým lidem je fakt velice nebezpečné otáčet se zády, s tím souhlasím, člověk nikdy neví ...

8 0
možnosti
Foto

J90i15ř54í 60K43o88b94z27a

19. 5. 2015 15:00

Bože nás chraň před podobnými prosťáčky jako je autor, protože v hlouposti či za cizí peníze napáchají mnoho škod a přivedou zlo do naší země. Doufám, že tento článek bude široce sdílen, aby si voliči dobře uvědomili,koho vlastně poslali do Bruselu v naivní víře, že bude hájit české zájmy, a jaká je potom realita.RvRvRv

26 0
možnosti
JC

Vy lžete, pane.

Ta pětistovka má být jen z těch, kteří jsou v táborech mimo Evropu a čekají na přijetí. Mimoto má být kvóta 2,98 ročně z těch, kdo do Evropu nelegálně pronikají.

To je takové množství lidí, že to náš stát není schopen zvládnout a naše společnost to není schopna unést.

Vás mám za vlastizrádce.

43 0
možnosti
Foto

J61a92k69u37b 11R59o20t72h

19. 5. 2015 14:03

Socani vždy "věděli", co je pro lidi nejlepší, i kdyby ti to tisíckrát odmítali. Tohle je ovšem jen trapný pokus europoslance nějak zamluvit, že to byl on a jeho genosse, kteří zdvihli ruku pro kvóty. Jeho partaj dokonce nadšeně.;-O;-€ Až bude příště kandidovat, rád jeho voličům tento fakt připomenu.

25 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.