Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

IS již otevřeně proklamoval, že s t.z. běženci půjdou do Evropy i jejich lidi. U běženců bez dokladů poznáte, pane Poche kulový. Vlastní obrana má přednost před solidaritou.

První (a již hodně opožděný) krok je zastavit  především ekonomické běžence na půdě Afriky (sáhnout na zoubek přepravní mafii). Druhý je působit proti příčinám pohybu lidí; třeba i vojensky.

Nebránil bych se při přísném výběru křesťanským uprchlíkům, kteří byli a jsou nejvíce pronásledováni a tak bych naplnil číslo kolem 500. Žádný příděl anonymně oddělený od "stáda".

Na domácí, ale i na evropské půdě, bych velmi zvažoval (cca v jedn. let) udělení trvalého pobytu a spíše bych hledal cesty jak běžencům umožnit návrat domů.

19 1
možnosti
LJ

V carském Rusku šli ještě o krok dál. Přijímali přistěhovalce, dostali půdu, ale museli přestoupit na pravoslaví. Tak se stalo, že Volyňští Češi jsou pravoslavní.

4 0
možnosti
Foto

Je škoda, že nás pan europoslanec mylně informuje či je mylně informován.

Zmiňovaných 20 000 migrantů nečeká na jihu Evropy, ale v Jihozápadní nebo též Přední Asii.

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/120814-jak-je-to-ve-skutecnosti-s-uprchliky-odbornik-nam-rekl-vic/

Myslím, že i sociální demokraté v 21. století by měli rozlišovat země Jižní Evropy a země Jihozápadní Asie.

Pro jistotu:

Státy Jihozápadní Asie

Ázerbájdžán,Arménie,Bahrajn,Gruzie,Irák,Írán,Izrael,Jemen,Jordánsko,Katar,Kuvajt,Kypr,Libanon,Omán,Saúdská Arábie,Spojené arabské emiráty,Sýrie,Turecko

Státy jižní Evropy

Itálie,Malta,Portugalsko,Řecko,San Marino,Španělsko,Vatikán,Andorra,Gibraltar,Monako

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%BEn%C3%AD_Evropa http://cs.wikipedia.org/wiki/Jihoz%C3%A1padn%C3%AD_Asie

9 0
možnosti
JR

J18a92r61a 45R34a48n68k

19. 5. 2015 18:51

Ti z Ciny a Jihovychodni Azie smeruji k australskemu pobrezi, z Myanmaru jsou stovky malych lodi u thajskeho pobrezi, denne je vraceji.

0 0
možnosti
ZV

Z86u84z98a72n57a 95V25a25s89s

19. 5. 2015 13:44

Pán Pöche alebo považuje občanov ČR za bláznov alebo verejne a otvorene klame! Vôbec totiž nejde o 525 ľudí, ale o 3% zo všetkého, čo kde vylovia zo Stredozemného mora! 

Ak toto zastupuje ČR v europarlamente, tak už sa ničomu nedivím!

23 0
možnosti
JS

Ať si je soudruh Poche ubytuje u sebe doma!!

9 0
možnosti
MD

Jednou z dobrych cest jak pochopit vase nazory je vase pracovni predstaveni se. Treba zde na blogu. Dost dobra vypoved o cloveku, ktery NIKDY netvoril SKUTECNE hodnoty. A nemusi to byt zrovna 'v potu tvare'.

8 0
možnosti
VB

Jen slušně a krátce....Takového člověka už nikdy nevolit, a pokud ho zvolím, tak se na té genocidě Evropy spolupodílím!!

35 0
možnosti
MN

Vůbec nechápu, proč Evropská komise zapřahá vůz před koně a stanovuje jakési kvóty k přerozdělení imigrantů, místo aby se soustředila a revidovala pravidla přijetí kohokoliv na hranici EU. Na této hranici, ať je kdekoliv, by měl být ten hlavní filtr se zatraceně zpřísněnými pravidly. Tyto hranice by měly být mimořádně posílené za pomoci i vnitrounijních států tak, aby se do EU dostalo jenom minimum opravdu prověřených potřebných lidí. S přerozdělením takto prověřených lidí by byl přece už mnohem menší problém.

22 0
možnosti
JC

Kolik afrických chlapců ubytuje pan Poche ve svém bruselském bydlišti?

22 0
možnosti
MN

Tak především: solidarit zůstává solidaritou jen pokud je na dobrovolné bázi. Vynucená solidarita je diktatura.

Dále: Co to jsou proboha "evropské peníze"? Vždyť to jsou z velké části naše peníze, které posíláme do Bruselu a ten za nás bez nás rozhoduje, za co je smíme utratit. Ano, zatím dostáváme víc, než dáváme, ale s rostoucím HDP budeme Bruselem potrestaní a velmi rychle se staneme čistými plátci.

A dále: "Přijetí 525 zoufalých lidí"... eh?? Jak víte, že to jsou zoufalí lidé a ne náboženští fanatici, líní borci, kteří umí jen krást, drogoví obchodníci, dobrodruzi.... ?

25 0
možnosti
AK

O těch 525 vůbec nejde - to je jen taková třešnička na dortu.

Ale o 3% z celkového počtu imigrantů (loni 625 000, letos se očekává milion).

To jsou ty desetitisíce ročně, kterými nás EU obšťastní a ke kterým kvóty směřují.

20 0
možnosti
Foto

Zase jeden, co sedí v teple hnízda hlídaného bodyguardy, co nevidí přes jejich mohutná ramena na to, kdo se to vlastně chce do Evropy nacpat a co od něho hrozí. Tihle salónní lidumilové by měli někdy zajít mezi lidi. Otázka je, zda by jim to k něčemu bylo...

24 0
možnosti
SB

Nesouhlasím s Vámi. Já se domnívám, že pan Poche moc dobře ví, co jsou přistěhovalci zač. Ale prostě mu zastávání jeho současných pozic vynáší peníze, jakož i nepeněžní výhody, a tak to prostě dělá. Vždy se najde dost lidí, kteří za třicet stříbrných zradí nejen Ježíše Krista, nýbrž i vlastní národ. Pan Poche je pouze jedím z nich.

Před 35 lety takoví lidé vstupovali do KSČ a také moc dobře věděli, že okupace z roku 1968 byla brutální agresí. Ale touha po výhoddách vyplývajících z členství v KSČ byla silnější než morální zábrany.

Pan Poche je na tom úplně stejně, pouze místo sovětské vojenské invaze obhajuje přistěhovaleckou nevojenskou invazi. Avšak princip i nemorálnost jsou na zcela identické úrovni.

30 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.