Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EU vyrobila svými zásahy obrovský problém, který teď s velkou slávou bude řešit dalšími zásahy? Výsledkem zásahů je neuvěřitelné zdražení energií a teď bude bádat, jestli vybraným jedincům zadotuje louče a povolí sběr dřeva ve státním lese nebo bude dotovat přímo odběr, aby státní ČEZ nepřišel zkrátka? Opravdu myslíte vážně to, co jste napsal? Mně to připadá jak z říše divů. V celkové ceně energií je totiž za skutečnou spotřebu jen menší část, kterou by bez problémů zaplatil každý chudý důchodce, pokud by nemusel živit "odborníky" z EU, ombudsmany, zelené šílence, větrné, solární a další neproduktivní zdroje, státní ČEZ a dalších tisíc úřednických nesmyslů. :-(

4 0
možnosti

I72v11o 18M77u54s74i60l

4. 5. 2016 21:51

Pane europoslanče , děkujeme za oznámení , že jste si pomocí EU našel bohulibí problém.kterému se po ukončení mandátu v EU chcete věnovat.Jako jediný obeznámený a v EU proškolený pro tuto problematiku náš zástupce , budete určitě

nejvhodnější kandidát na další funkční období ombustmana ERU.Připravit evidence

všech dotčených domácností, stanovit ucelený systém opatření, cílené programy a to s heslem: spravedlnost a solidarita ( vše přebráno z textu blogu), je opravdu úkol

pro opravdového byrokrata a aktivistu.

0 0
možnosti

Milion migrantů na hranicích, tisíce teroristů uvnitř, Řecko v krachu, a vy tady řešíte, že tarifů je moc a vaši voliči se v nich nevyznají.

1 0
možnosti
Foto

takže se EU chystá léčit trh s energiemi zprasený dotacemi OZE, přednostním výkupem, politickými rozhodnutími, který zdroj je a který není dost echt a ten odstavit tím, že těm, kteří z těchto důvodů nemají dost peněz na předraženou energii budou tuto dotovat? Proč mě to ani nepřekvapuje? Z EU sem jdou už léta jen debility.

2 0
možnosti

Aha, takže beztak naprosto šíleně zdeformovaný trh s energiemi (na straně výrobců a distributorů) chcete dorazit další deformací na straně odběratelů.

8-o

Možná by stálo za to upustit od politických (či spíše ideologických) zásahů do výroby. V okamžiku, kdy by distributor mohl nakoupit podle své volby, nikoli podle "zelenosti" toho kterého dodavatele, mohlo by dojít k zajímavému posunu cen. Pokud by bylo možné provozovat jaderné elektrárny bez ohledu na iracionální tlaky aktivistů všeho druhu, také by byla elektrická energie dostupnější.

;-)

Můžete začít.

5 0
možnosti

Já myslím, že energetickou chudobou je ohroženo v ČR kolem 50 % lidí. Všem bychom měli pomoci (což ovšem nelze udělat jinak, než z daní těchto lidí a z daní zbývajících 50 %, zatím "nechudých").

PS: Zatím si ani geniální EU a europoslanci evidentně neumí poradit s chudobou duševní.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS