Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Z článku: ,,Evropská unie má mnoho slabostí, ale bez ní by byl náš kontinent daleko slabší´´

Naopak, Evropa svrchovaných států by byla daleko silnější než ten socialistický děs jménem EU.

7 0
možnosti
Foto

přesně tak - bohatě by stačila bezcelní zóna

0 0
možnosti
PH

Kdybych se po druhé narodil, chtěl bych být parazitem společnosti jako je ČR a EU.

0 0
možnosti
ZJ

.... nu pane Poche - obávám se, aby to byla POUZE historie, co vás bude jednou souditRv!!

3 0
možnosti
DK

Nazory volicu vam nic nerikaji? Vcera tu probehla anketa ohledne kvot, kdyz jsem se naposledy dival bylo cca 7000 hlasovani a nejakych 92-93% proti. Prijde mi to jako slusny vzorek, i kdyz si myslim ze v referendu by to bylo jeste vice.

Procenta z celkove polulace si muzete nechat od cesty. Tady snad jeste zadni imigranti nejsou a co jejich porodnost? Jeste bych aspon jedno misto poprosil, kde se vam multikulturalistum povedlo je zaclenit?

Kde jste mel ve volebnim programu, ze chcete vymenit puvodni obyvatelstvo? Stydim se za vas.

5 0
možnosti
MT

Ono kdyz ta Evropska Unie je neco jako hadra na kosteti, tak si ty nazory a argumenty schovejte na svoji obhajobu az k tomu prijde...

3 0
možnosti
JC

Vy jste se zdržel hlasování o kvótách, což je totéž jako hlasovat pro.

Jste zrádce státu a národa a tak nám tu nemáto co ty své fantasmagorie vykládat.

11 0
možnosti
VM

V55á28c57l82a41v 45M37a81c72h

10. 9. 2015 14:52

nepotřebujeme spíš co nedjříve vystoupit z EU?

RvEURv

11 0
možnosti
TD

Můžete mi prosím vysvětlit, jak si ty relokace představujete? Dejme tomu, že ten nápad bude schválen. Nicméně, ti lidé pořád budou chtít do Německa (Švédska, Velké Británie) - to je u nás budeme držet za ostnatým drátem? Jestliže jste pro rozdělování uprchlíků, tak určitě víte, jak ty lidi u nás udržet. Vysvětlíte mi to, prosím?

2 0
možnosti
MT

Za kazdeho emigranta ktery utece do Nemecka nas nazvou rasisty, uvedou mnoho "dukazu" jak hrozne se k nim chovame a proto utikaji pryc, a budou nas za to kritizovat a pokutovat.

3 0
možnosti
Foto

" Migraci do EU nezastavíme ..." - ano, jsme v průšvihu, a to přesně kvůli takovým, jako jste Vy. Kdybyste Vy a Vám podobní zavčasu dělali svou práci, když už za ni berete z našich daní takové nekřesťanské peníze, tak by k takové apokalypse nemuselo dojít. Obviňuji všechny, kdo mají něco společného s rozhodovacími procesy v Evropě, ze zločinu proti obyvatelům Evropy. Fuj,  a tohle si platíme...Rv

20 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelné kapitulantství, a alibismus pod taktovkou hypertrofované korektnosti.

Absolutně nechápu, k čemu ty europoslance máme, když nejsou schopní předvídat a operativně hájit zájmy dosavadních obyvatel Evropy

1 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.